ESENCA TIM

Esencin Tim već 23 godine ima bogato višegodišnje iskustvo u dizajnu, izradi i uvođenju najsloženijih IT sistema, vođenju projekata, pružanju konsultantskih usluga i školovanju krajnjih korisnika.

Dobar tim je najvažnija karika u lancu uspeha. Iskusni i dobro motivisani ljudi na pravim mestima garancija su uspeha u svakom poslu.

 

Dinamičnost tehnološkog okruženja u kojem radimo i živimo zahteva efikasno korišćenje uvek najnovijih tehnologija. Naši konsultanti pomoći će Vam u odabiru rešenja koje odgovara upravo Vašim potrebama. Optimizacijom utroška vremena, troškova i ljudskih resursa, postići ćete bolju poziciju na tržištu.

 

Esenca je okrenuta timu, tako poštuje slobodu pojedinca koji sudeluje u njemu. Poštujući njegovu individualnost pružamo slobodu njegovoj kreativnosti. Timski rad znači uticaj, poštovanje, nadograđivanje i sudelovanje od pojedinca, ali i nagrađivanje od strane Esence.

 

Naš cilj je zadovoljan korisnik naših IT rešenja. Naša rešenja moraju ubrzati svakodnevni rad i ponuditi podatke koji utiču na donošenje kvalitetnih poslovnih odluka za Vaše proizvode i usluge. Koliko smo blizu tim ciljevima, upitajte naše sadašnje korisnike.

 

Pozovite nas i obratite nam se sa poverenjem! 

TEHNOLOGIJE

Laravel, Vue.js, Node.js, Nuxt.js, PHP, JavaScript, Drupal, React Native, Magento, Api, XML,
HTML, CSS, WordPress, WooCommerce, Shopify

Laravel
Node.js
PHP
Vue.js
JavaScript
Magento
Drupal
WordPress
Java
23
GODINA
ISKUSTVA
713
URAĐENIH
PROJEKATA
29600
ČASOVA
PROGRAMIRANJA
1800
ZADOVOLJNIH
KLIJENATA
KONTAKT:

063 85 42 651

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku, mi ćemo sigurno odgovoriti
office@esenca.rs