ESENCA CMS

Mi nudimo kompletnu integraciju, razvoj, redizajniranje i održavanje u Vašem poslovnom okruženju. Potreban Vam je Web sajt? Internet prodavnica? Mobilna aplikacija? Na pravom ste mestu, odmah nas pozovite da se dogovorimo!


Esenca je na osnovu 23 GODINE rada sa klijentima razvila i napravila sopstveni proizvod - ESENCA CMS, odnosno gotov, automatski sistem za pravljenje i upravljenje web sajtovima, web prodavnicama, moblinim aplikacijama i prodavnicama i web aplikacijama.


ESENCA CMS je zasnovan na VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI!

 

CMS je jednostavan za korišćenje, brzo radi, optimalnan je za Google, lako se unosi sadržaj i promene, prilagođen je klijentu i detaljno se u budućnosti prate sve promene i kako ga klijent koristi u svom poslovanju.

 

Pozovite nas da Vam prezentujemo ESENCA CMS!

BRZINA I JEDNOSTAVNOST RADA

Ukoliko koristite ESENCA CMS za razvoj web sajta, Internet prodavnice, mobilne aplikacije shvatićete da za već nekoliko dana možete napraviti projekat po želji u jako brzom roku i na jednostavan način

BRZINA

Web sajt ili prodavnica radiće jako brzo kod svakog korisnika!

JEDNOSTAVNOST

Sav sadržaj ćete lako i jednostavno da unosite i menjate!

REŠENJE

Esenca CMS je gotovo rešenje za skoro sve IT projekte!

FUNKCIONALNOST

Esenca CMS ima preko 50 gotovih i isprogramiranih modula!

ODRŽIVOST

Kada se pretplatite na naš sistem imate redovno održavanje!

RAZVOJ

U svakom trenutku možete dalje menjati sistem i prilagođavati!

OPIS GOTOVOG REŠENJA

Esenca CMS je gotovo rešenje prilagodljivo skoro svemu šta Vam je potrebno, od web sajta, web portala, Internet prodavnice, mobilne aplikacije, malog ili velikog projekta

  • ESENCA CMS koristi preko 50 gotovih modula i Veštačku inteligenciju za izgled i funkcionalnost Vašeg sajta, prodavnice ili aplikacije!
  • Moduli uključuju: nekoliko nivoa administratora, razne verzije opisa proizvoda, višejezičnost, razne verzije footera, usluga, menija i podmenija, kontakt podataka i mape, blogova i vesti, galerija, slajdera, raznih kombinacija slika, videa i teksta, socijalnih mreža, procesa registracije i logovanja sa i bez socijalnih mreža i emailova, pregled i unos proizvoda i usluga za prodaju, pretraga i sortiranje proizvoda, tok kupovine, korpa kupovine, pregled i izveštaji kupovine, email sistem, neograničeno kreiranje stranica sa kombinacijom raznih modula!
  • Naše gotovo rešenje koriste kako male tako i velike kompanije!
  • Kada zakupite naš sistem, u zavisnosti od paketa kako se dogovorimo, lako organizujemo za Vas sistem podrške, održavanja i daljeg razvoja!
  • U zavisnosti koje module i rešenje izaberete prema tome je prilagođen hosting koji obezbeđujemo!
  • Obuka za unos sadržaja i materijala i korišćenje našeg rešenja u startu je prisutna, a pomoć u vidu PDF i video materijala je uvek dostupna!
  • ESENCA CMS je gotovo rešenje optimizovano za pretraživače, sa naglaskom na Google Analitiku i Search!
  • Za svega 7 dana dobijate novi sajt ili Internet prodavnicu ili mobilnu aplikaciju!
  • Kada zakupite naše gotovo rešenje, Vi ne postajete vlasnici programerskog koda, već samo Baze podataka, tj. sadržaja sajta ili prodavnice ili aplikacije!
  • ESENCA CMS je gotovo rešenje zasnovano na VEŠTAČKOJ INTELIGENCIJI!ESENCA CMS TEHNOLOGIJE

Tehnologije u kojima je urađen gotov ESENCA CMS PROIZVOD:
Laravel, Vue.js, Node.js, Nuxt.js, PHP, MySQL, JavaScript, Bootstrap, Api, XML, HTML, CSS

Laravel
Node.js
Vue.js
JavaScript
PHP
Bootstrap
MySQL
CSS
HTML

CENOVNIK

U zavisnosti od zahteva i prilagođavanja nekim od preko 50 modula ili razvoju novih funkcionalnosti, potom podrške i održavanja projekta, formira se i cena

OD 899 EVRA / GODIŠNJE

Uključuje: do 30 modula, 1 sat mesečno podrške i razvoja, ugovor je na 3 godine. Rešenje je optimalno za web sajtove, portale, oglasnike i manje mobilne i web aplikacije.

OD 1899 EVRA / GODIŠNJE

Uključuje: do 50 modula, 3 sata mesečno podrške i razvoja, ugovor je na 3 godine. Rešenje je optimalno za Internet prodavnice i kompleksnije web i mobilne aplikacije.

DOGOVOR

Uključuje: razvoj dodatnih modula, 20 sati mesečno podrške i razvoja, ugovor je na 3 godine. Rešenje je više za namenske Internet prodavnice, web i mobilne aplikacije.

KONTAKT:

063 85 42 651

Slobodno nas pozovite ili pošaljite poruku, mi ćemo sigurno odgovoriti
office@esenca.rs
23
GODINA
ISKUSTVA
713
URAĐENIH
PROJEKATA
29600
ČASOVA
PROGRAMIRANJA
1800
ZADOVOLJNIH
KLIJENATA